"Vad har du där? Har du en flaska gömd i handen?
Det var gift, som kom i otid med döden till min man.
Din gnidare, själv dricka allt och inte lämna kvar
en vänlig droppe som kan hjälpa mig!
Så kysser jag dig, kanske låder än en liten smula gift
vid dina läppar, som med sin läkedom kan ge mig döden.
Än är de varma, läpparna. O lyckokniv,
där är din slida. Rosta där och låt mig dö."
Berättelsen om min planet Jupiter.
The story about my planet Jupiter.

I adopted my lady doll from DHFJupiter är gränslös - The Eternal Optimist.

Jupiter berättar om växt och expansion. Husplaceringen berättar inom vilket område du försöker att växa och skaffa dig mera kunskap och vidare vyer. Jupiter berättar om vår förmåga att öppna upp och byta erfarenheter med varandra, vår vilja eller förmåga till sociala kontakter. Jupiter är den positiva, hoppfulla och vidgande planeten, liksom den utåtriktade. Jupiter kopplas ihop med studier och resor. Jupiters teckenplacering berättar hur du vill växa och husplaceringen berättar på vilket sätt eller på vilket område du vill göra det.

Min Jupiter hittar du i Fiskarna och i Femte huset. Den befinner sig i en stor positiv aspekt (stortrigon) med Venus i Kräftan, Nionde huset, och med Neptunus i Skorpionen, Första huset, vilket är en mycket stark influens. Fiskarna, Kräftan och Skorpionen är alla av elementet Vatten. Mycket tyngd vid detta element ger en mycket känslig person, som är starkt intuitiv. Den befinner sig i en positiv aspekt med Saturnus (med 30 grader) i Vattumannen, Fjärde huset. Min Jupiter befinner sig också i negativa aspekter till Solen (med 90 grader) i Tvillingarna, Åttonde huset, till Pluto (med 180 grader) i Jungfrun, Elfte huset, samt med MC (med 135 grader) i Kräftan (min självbild, startpunkt för Tionde huset). Vattumannen och Tvillingarna är av elementet Luft, som ger rörelse och Jungfrun är av Jord, som ger stabilitet.

Fiskarnas energi är inriktad på upplösning av delarna, för de ska kunna sammansmälta i en helhet med Gud och universum. Fisken går bortom den fysiska verkligheten och har en mycket kreativ fantasi. Fisken har många dimensioner och upplevelser, som hon har svårt att dela med andra och väljer ofta att uttrycka sig genom konst, poesi, musik och dans. T ex är jag öppen för religiösa och filosofiska frågor och har stor tillit till universums lagar. Som den idealist jag är, blir jag ofta besviken när verkligheten inte stämmer med mina drömmar. Femte huset, berättar om mitt behov att skapa. En form av skapande är att skapa barn. Det berättar om min förmåga att ge uttryck för min egen person på olika sätt. T ex berättar det att jag är en glad och optimistisk person som gärna vill vara med på lite av varje. Jag tycker om att leka och ha roligt och jag tycker om att skapa saker. Jag har stor glädje av att vara tillsammans med mina barn.

(Texten delvis från Astrologi Handbok av Gunnel Söderström)Romeo och Julia Loggor Gåvor Priser
Dikter Adoptioner Tema Dockor
PSP Kurs Skapelser Ramar Uranus
Länkar Ringar Gäster


Läs SkrivPin-up art by unknown artist.
Webdesign © ibeoDesign.

Romeo och Julia med Kreativt Tema